Overige informatie

Beroepscode

Als psychotherapeut dien ik mij te houden aan de Beroepscode voor psychotherapeuten, die is opgesteld door de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP). Deze beroepscode is hier te downloaden.

Registraties en lidmaatschappen

Het beroep van psychotherapeut valt onder de wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (BIG).

BIG nummer: 19925632516

AGB code zorgverlener: 94105557

AGB code onderneming: 94064650

Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten LVVP

Kwaliteitsstatuut

Vanaf januari 2017 zijn alle GGZ-professionals verplicht een kwaliteitsstatuut te hanteren. Het kwaliteitsstatuut beschrijft het gehele zorgproces voor de (mogelijke) cliƫnt, van binnenkomst tot nazorg. Ook de verantwoordelijkheden, taken en bevoegdheden van de betrokken zorgverlener(s) worden in het kwaliteitsstatuut vastgelegd. Het kwaliteitsstatuut treft u hier.

Privacy Statement

Het verplichte privacyreglement in het kader van de Europese wetgeving Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) vindt u hieronder.

Ontevredenheid en klachtenregeling

Bent u ontevreden over de wijze waarop de behandeling verloopt, had u die zich anders voorgesteld of zijn er andere zaken die tegenvallen? Laat het mij weten. Dan zullen wij samen uitzoeken of we tot een oplossing kunnen komen. Mocht dit niet lukken en u blijft ontevreden over de behandeling of over mij als therapeut, dan kunt u contact opnemen met de LVVP om bemiddeling aan te vragen of een klacht in te dienen. Meer informatie hierover vindt u hier.